Društvo mladih geografov Slovenije v sodelovanju z 2. letnikom prve stopnje organizira obdarovalno akcijo in celoten Oddelek za geografijo vabi k sodelovanju.

Prejemnik darila lahko ugotovi iz kje prihaja njegov skrivni božiček prek vsebine darila, zato je priporočljivo izbrati nekaj tipičnega za tvojo občino oz. regijo, iz katere prihajaš (darilo lahko izdelaš oz. spečeš sam ali pa podpreš lokalnega umetnika ipd.). Vsebuje naj manjšo pozornost, z denarno vrednostjo v višini 7 €. Po želji v darilu lahko razkriješ svoje ime, lahko pa tudi ostane skrivnost.

Prijave zbiramo do 17. decembra do 23.59 prek te povezave. Po vseh zbranih prijavah boš do nedelje prejel_a elektronsko sporočilo z dvema številkama. S prvo številko označiš darilo, ki ga boš pripravil_a za kolega_ico, z drugo številko pa bo oštevilčeno darilo, ki bo namenjeno tebi.

Oštevilčena in darila bomo zbirali na Oddelku za geografijo 20. in 21. decembra med 11. in 13. uro v kartografski zbirki (soba 219a). Če kdo v navedenih terminih zaradi upravičenih razlogov darila ne more oddati, lahko kontaktira društvo prek te povezave, da se dogovorimo za alternativni prevzem.

Svoje darilo boš lahko prevzel_a 22. decembra, na dan tradicionalne prednovoletne geografske čajanke, med 10. in 12. uro v bližini okrašene novoletne smreke.